"Najem čarodeja Sama Sebastiana je bila absolutno prava odločitev, saj je najine goste povezal, razvedril in vrgel na hrbet!"

Jerneja in Grega, Kranj

Čarovnik Sam Sebastian na poroki

Napravite svojo poroko spektakularno, uspešno in edinstveno doživetje za vaše prijatelje in družino! Podarite svojim gostom čarobno animacijo, ki jim bo čudovit in nepozaben spomin na vaš poročni dan, ki je bil drugačen od ostalih. Sam Sebastian bo vaše goste osupnil, nasmejal in sprostil. Idealno za 'razbijanje ledu'.

 

Zakaj najeti čarodeja na poroki?

Vaš poročni dan je eden najpomembnejših dni v vašem življenju. Verjetno si želite, da bi bil ta dan nekaj izjemnega? Tako je tudi prav, saj gre navsezadnje za vašo poroko! Načrtovanje zabavnega programa za poroko je lahko zelo zahtevno, vendar obstaja rešitev. Čarodej Sam Sebastian vam bo pomagal ustvariti izjemno vzdušje, ki bo napravilo vaš dan zabaven, magičen in nepozaben! Skrivnost je v kombinaciji edinstvenega razvedrila, čudenja, navdušenja in zabave za vse starosti!

 

Kdaj je nastop čarodeja Sama Sebastiana na poroki primeren?

 

Ob sprejemu gostov

Prihod gostov ponavadi traja kar nekaj časa in ta čas je lahko sila neroden za številne sorodnike obeh družin ali njihove prijatelje, ki se med seboj ne poznajo. To je idealen trenutek za nastop čarodeja Sama Sebastiana, ki bo vaše goste osupnil, nasmejal in razvedril ter sprostil, s čemer bomo 'razbili led' in pogovor med gosti bo stekel.

Med fotografiranjem mladoporočencev

Uradno fotografiranje vzame kar precej časa. Zakaj bi pustili vaše goste čakati in se dolgočasiti? Najamite čarodeja Sama Sebastiana, ki bo vaše goste v tem času animiral, vi pa se lahko medtem v miru prepustite objektivu vašega poročnega fotografa.

Med večerjo

Nekateri gostje na vaši poroki morda ne bodo poznali nikogar drugega, zato boste potrebovali nekaj, kar bi razbilo led, da bi pogovor stekel. Med obroki se bo Sam Sebastian gibal od mize do mize in pri vsakem omizju animiral vaše goste. To je čudovit način povezovanja in odpiranja teme pogovora, saj bodo vaši gostje skupaj doživeli nekaj izjemnega!

"Hvala še enkrat za vaš fantastičen in nepozaben nastop! Še danes govorimo o tem!"

Klemen in Urša, Ljubljana

 

Promocijski video

Vabljeni v čarobni svet čarovnika Sama Sebastiana. V pričujočem kratkem video posnetku si lahko ogledate nekaj utrinkov iz nastopov za zaključene družbe in poslovne dogodke.


 

Ostala ponudba za odrasle

 

Čarovnik Sam Sebastian na zabavi

Čarodej na zabavi lahko pusti močan vtis in je pogosto eden najbolj nepozabnih aspektov zabave. Čarodej Sam Sebastian že deset let navdušuje goste na različnih zabavah, pa naj gre za ples, banket, aperitiv sprejem, hišno ali vrtno zabavo, okroglo obletnico ali poslovno zabavo v kravatah.

Čarovnik Sam Sebastian za podjetja

Organizirate poslovni dogodek v vašem podjetju in potrebujete učinkovit razvedrilni program? Potem ste na pravem naslovu. Najsi gre za praznovanje obletnice s sodelavci, večerjo s potencialnimi novimi strankami, launch novega proizvoda, sejemsko predstavitev ali veliko poslovno konferenco, Sam Sebastian vam zagotavlja profesionalno in vrhunsko magično razvedrilo, ki bo strankam zagotovo ostala v spominu.

Ognjeni show

Čarovnik Sam sebastian je eden prvih, ki so v Sloveniji ponujali ognjene showe. V solo ali v skupini z več ognjenimi artisti, lahko s spektakularnim ognjenim nastopom doda piko na i vaši prireditvi in ji doda pridih svečanosti. Nastop je primeren tako za zaprte kot odprte prostore. Najamete ga lahko za privat dogodek (poroka, obletnica, rojstni dan), kot tudi za posebni dogodek v vašem podjetju.

Reference

Čarovnik Sam Sebastian je do sedaj sodeloval s številnimi uglednimi podjetji. Animacijo na svojih dogodkih so mu med drugim zaupali že:

Zakaj najeti čarodeja Sama Sebastiana?

- Devet mednarodnih nagrad strokovnih žirij priča o kvaliteti.

- Dolgoletne izkušnje izobraževanj in nastopanj doma in v tujini.

- Program prilagojen starosti gledalcev.

- Konkurenčne cene.

- Zanesljiv, urejen in točen.

- Z najemom čarovnika Sama Sebastiana bo vaš dogodek uspešen, vi pa boste brez skrbi.

- Garancija na zadovoljstvo, sicer PLAČILO NI POTREBNO!


Pridruži se na FB