"TV oddaja ŠESTI ČUT ne navdušuje nič manj, kot čarovniški triki Crissa Angela!"

REVIJA STOP

Magični TV show "Šesti čut"

PRODUKCIJA TV SLOVENIJA 2014

Na male zaslone je konec januarja 2014 končno prišla prva slovenska magična razvedrilna oddaja z naslovom ŠESTI ČUT, katere avtor, režiser in glavni igralec je Sam Sebastian! V seriji gostujejo številni znani obrazi, poleg gostov pa je bil del oddaje sneman kar na ulici z naključnimi mimoidočimi.

Tukaj si lahko ogledate vseh dvajset epizod v HD kvaliteti in še nekaj zakulisnih zgodb...

Udobno se namestite in ne pozabite na kokice!

Epizoda 1 - ALYA

"Sploh ne vem, kaj naj rečem. Noro!"

ALYA

V prvi epizodi čarodeja Sama Sebastiana na vaji v Mestnem gledališču Ptuj obišče Alya. Skupaj izvedeta nevaren telepatski eksperiment, v katerem Sam Sebastian tvega poškodbo svoje roke. Poleg tega Sam Sebastian Alyo hipnotizira in jo prestavi v poseben trans, v katerem se zgodi nekaj zelo neverjetnega! Sam Sebastian se tudi poda na mariborske ulice, kjer ustavlja naključne mimoidoče in poskuša ugotoviti, na kaj mislijo. Predstavil pa se nam bo še Neverjetni Sharlatanus Maximus, burleskni narcisoidni čarovnik iz 20. let prejšnjega stoletja, ki nas bo poskušal osupniti s svojimi vrlinami. Če mu bo uspelo, pa je že drugo vprašanje...

 

Epizoda 2 - GROF FALSKI

"To kar počnete, je veličastno! Moj globok poklon vašemu delu, razmišljanju, entuzijazmu in volji!"

MAKSIMILJAN M. SLAVIČ

V drugi epizodi čarodej Sam Sebastian obišče novodobnega graščaka Maximiliana Slaviča, lastnika gradu Fala, ki skriva prenekatero skrivnost v grajskih sobanah in - grajski ječi. Ali je gospod Slavič primeren človek, da vodi grad Fala in ali so duhovi preteklosti v gradu morda še zmeraj prisotni, si oglejte v tej malce paranormalni epizodi.

 

Epizoda 3 - DRUŠTVO ŠTUDENTOV PSIHOLOGIJE MARIBOR

"Sicer ne verjamem v parapsihologijo in v šesti čut, ampak me je to zdaj čisto presenetilo in bom verjetno začela drugače gledat na te stvari."

JULIJA ZUPANC, Društvo študentov psihologije Maribor

V tretji epizodi čarodej Sam Sebastian izvede psihološki test nadčutne zaznave s članicami Društva študentov psihologije Maribor. Rezultati so nadvse osupljivi. Osupljiv bo tudi Neverjetni Sharlatanus Maximus, ki vas bo očaral s svojo novo mojstrovino. Ne bo manjkalo tudi zanimivega čaranja na ulici, kjer je čarodej Sam Sebastian navdušil starejši par iz Avstralije.

 

Epizoda 4 - JAN PLESTENJAK, PETAR GRAŠO, MODRIJANI, 6PACK ČUKUR

"Noro, noro! Bravo!"

JAN PLESTENJAK

V četrti epizodi čarodej Sam Sebastian obišče Jana Plestenjaka na njegovem koncertu v Mariboru. V zaodrju izvede z njim prav posebno čarovnijo, ki Jana zelo navduši. V četrti epizodi pa bodo navdušeni tudi 6 Pack Čukur, Modrijani in hrvaški estradnik Petar Grašo. Poleg tega ne bo manjkal Neverjetni Sharlatanus Maximus, ljudje na ulicah Maribora pa bodo priča nenavadnemu dogodku.

 

Epizoda 5 - BOŠTJAN GORENC - PIŽAMA

"Super! A ti lahk zdej jst en trik pokažem?"

BOŠTJAN GORENC - PIŽAMA

V peti epizodi čarodej Sam Sebastian povabi znanega slovenskega stand-up komika Boštjana Gorenca - Pižamo, da mu premeša Rubikovo kocko, ki jo Sam Sebastian poizkusi sestaviti z zavezanimi očmi. Mu bo uspelo? Neverjetni Sharlatanus Maximus bo v vlogi kralja kart, poleg tega pa ne bo manjkalo čarovnij z naključnimi mimoidočimi na mariborskih ulicah.

 

Epizoda 6 - ZVEZDANA MLAKAR

"Prvič v življenju sem sedela tako blizu pravega čarovnika!"

ZVEZDANA MLAKAR

V šesti epizodi čarodej Sam Sebastian povabi Zvezdano Mlakar, da skupaj izvedeta prav poseben test fotografskega spomina. Zvezdana je nad videnim zelo presenečena. Neverjetni Sharlatanus Maximus bo spoznal, da pričarati zajca ni tako lahko, kot se zdi. Sam Sebastian poleg tega obišče Ljubljano, kjer naključnim turistom pokaže, da je zakone fizike mogoče zaobiti...

 

Epizoda 7 - VASKO ATANASOVSKI, SIMONE ZANCHINI

"Sem povsem presenečen in sploh mi ni jasno! Super!"

VASKO ATANASOVSKI

V sedmi epizodi Sam Sebastian obišče glasbenika Vaska Atanasovskega in Simone Zanchinija ter ju navduši z zanimivim psihološkim eksperimentom. Neverjetnemu Sharlatanusu Maximusu nagaja fizika. Natakarici Klavdiji pa se ob Dravi zgodi zanimiva čarovnija.

 

Epizoda 8 - MITJA DRAGŠIČ

"Sedaj vidim, da čudeži obstajajo!"

MITJA DRAGŠIČ

V osmi epizodi čarodej Sam Sebastian ustavlja mimoidoče na mariborskih ulicah in preverja ali imajo tudi oni šesti čut. Rezultati so sila zanimivi! Poleg tega na posebno partijo bilijarda povabi bivšega slovenskega smučarskega reprezentanta Mitjo Dragšiča. Mitja je nad videnim dejal: "Mislil sem, da čudeži ne obstajajo! Sedaj vidim, da obstajajo!" Poleg osupljivih čarovnij, si v osmi epizodi lahko prav tako ogledate, kaj bo ušpičil Neverjetni Sharlatanus Maximus!

 

Epizoda 9 - LILI SORUM

"Hudo! Super!"

LILI SORUM

V deveti epizodi čarodej Sam Sebastian z numerologinjo LiLi SoRuM izvede zanimiv eksperiment s števili. Rezultat je prav neverjeten! Poleg tega naključnim mimoidočim pred očmi ukrivi zakone fizike. Gledalci ostanejo brez besed... Neverjetni Sharlatanus Maximus pa vas bo skušal hipnotizirati preko televizije.

 

Epizoda 10 - MARTINA IPŠA

"Človek je odličen, tako da idite na njegov nastop! Jaz bom tam v prvi vrsti!"

MARTINA IPŠA

V deseti epizodi se Sam Sebastian sreča z Martino Ipša in ji opiše svoje preroške sanje, ki pa se kmalu zgodijo tudi v resnici, čeprav se čarodej in Martina srečata prvič v življenju! Poleg tega Sam Sebastian v ljubljanskem parku Tivoli ustavi naključne mimoidoče in jih pokaže osupljivo čarovnijo teleportacije. Neverjetni Sharlatanus Maximus pa vas bo povabil k zanimivi igri na srečo, ki se zagotovo ne more ponesrečiti...

 

Epizoda 11 - DEMETRA MALALAN

"To je kot Harry Potter!"

DEMETRA MALALAN

V enajsti epizodi Sam Sebastian povabi zmagovalko X-FACTORJA, Demetro Malalan na pogovor v klet Grajske kavarne na Ljubljanskem gradu. Demetra niti sluti ne, da bo doživela zelo paranormalno izkušnjo. Poleg tega Sam Sebastian na mariborskih ulicah ustavlja naključne mimoidoče in poskuša uganiti njihove misli. Neverjetni Sharlatanus Maximus pa bo poskusil postaviti hitrostni rekord v reševanju iz vrvi!

 

Epizoda 12 - FERI LAINŠČEK, MIŠA MARGAN

"Zmeraj sem trdil, da je poezija v zraku in se je da brat in vi ste zdaj dokazali, da se je da brati tudi iz prostora."

FERI LAINŠČEK

V tej epizodi se čarodej Sam Sebastian na gradu Negova sreča s Ferijem Lainščkom, ki mu predstavi svoji dve novi knjigi. Čeprav ju Sam Sebastian prvič drži v rokah, poskuša ugotoviti, kaj piše na naključno izbrani strani. Sam Sebastian na foto snemanju obišče tudi Mišo Margan ter v družbi treh deklet - Miši se namreč pridružita še Mateja Naberšnik in Natalija Jelušič Babič - izvede nekaj osupljivih in zabavnih čarovnij. Neverjetni Sharlatanus Maximus vas tudi ne bo pustil ravnodušnih, saj se bo preizkusil v demonstraciji telekineze, s katero pa ima nekaj težav...

 

Epizoda 13 - TINKARA KOVAČ, GORAZD ŽILAVEC

"On ni Sam Sebastian, on je sam Hudič!"

GORAZD ŽILAVEC

Tokrat Sam Sebastian s čarovnijo preseneti Tinkaro Kovač v snemalnem studiu, kjer snema nove pesmi. Pričara ji zanimivo darilo. Poleg tega v Salonu uporabnih umetnosti v Mariboru gosti dramskega in filmskega igralca Gorazda Žilavca, ki je izzvan k igri na srečo, v kateri mora zastaviti svoj denar. Ali ga bo dobil nazaj?

 

Epizoda 14 - MILAN IN VLADO KRESLIN

"To te buje!"

MILAN KRESLIN

Čarodeja Sama Sebastiana pot pelje v Prekmurje, kjer obišče legendarna Vlada in Milana Kreslina. Vladov oče ima prenekatero zgodbo, navdušen je tudi nad čaranjem Sama Sebastiana. V tej epizodi Sam Sebastian na ulici navduši tudi mariborskega župana Andreja Fištravca. Neverjetni Sharlatanus Maximus pa bo imel težave s čaranjem golobice.

 

Epizoda 15 - TRKAJ

"Zanimivo, super good in hvala za trud!"

TRKAJ

V petnajsti epizodi čarodej Sam Sebastian obišče raperja Trkaja na osnovni šoli Savsko naselje v Ljubljani, kjer njega in otroke iz 3.b nauči nekaj zanimivih čarovnij, na koncu pa vse skupaj osupne z neverjetno iluzijo. Sam Sebastian v tej epizodi čara tudi otrokom v vrtcu Pernica, Neverjetni Sharlatanus Maximus pa se bo trudil biti čarovniški natakar.

 

Epizoda 16 - ALENKA CILENŠEK

"Jaz sem tvoja fenica!"

ALENKA CILENŠEK

V šestnajsti epizodi čarodej Sam Sebastian gosti dramsko igralko Alenko Cilenšek, kateri povabi na malce srhljivo preizkušnjo. Poleg tega na ulicah Maribora osupne natakarja in goste v lokalih. Seveda ne bo manjkal niti Neverjetni Sharlatanus Maximus.

 

Epizoda 17 - JASMINA MARIN

"Upam, da Sam Sebastian ne pride za mojo mizo v Casinu..."

JASMINA MARIN, krupjejka

V tej epizodi čarodej Sam Sebastian preizkuša ali lahko prepriča ljudi, da verjamejo nekaj, kar on želi in so za to celo pripravljeni zastaviti svoj denar. Ali lahko Sam Sebastian enako uspešno prevara tudi poklicno krupjejko v prestižnem Casinoju?

 

Epizoda 18 - TAISSHA

"Brez besed. Itak sem še v šoku!"

TAISSHA

Tokratna epizoda je HALLOWEEN SPECIAL. V njej se čarodej Sam Sebastian izgubi v podzemnih rovih pod starim Kranjem in nazadnje sreča zapeljivo orientalsko plesalko Taissho ter Tomaža, krotilca kač iz društva BOIDAE. Preverite svoj strah in želodec v tej srhljivi in osupljivi epizodi!

 

Epizoda 19 - GEORG VIKTOR EMMANUEL

"To je bila izkušnja, ki odpira um!"

GEORG VIKTOR EMMANUEL

V devetnajsti epizodi čarodej Sam Sebastian v Celovcu obišče avstrijskega live-loop artista Georga Viktorja Emmanuela ob snemanju njegove nove pesmi. Po snemanju je vidno navdušen umetnik dejal, da je to bilo srečanje, ki resnično odpira um! Zakaj? To si pa sami poglejte...

 

Epizoda 20 - TINA PETELIN

"Ne vem, kaj si naj mislim... Sem brez besed!"

TINA PETELIN

V zadnji, dvajseti epizodi čarodej Sam Sebastian gosti Miss Slovenije 2009, Tino Petelin, ki mu prinese skrivnostno črno-belo knjigo. Nato skupaj izvedeta zanimiv psihološki eksperiment z barvami, ki Tino vidno osupne. V zadnji epizodi se bo poslovil tudi Neverjetni Sharlatanus Maximus.

 

Special - 'Making of ...' Nr.1

Pokukajte v zakulisje nastajanja ene od epizod na gradu Fala.

 

Special - 'Making of ...' Nr.2

Prva verzija uvodnega napovednika oddaje, ki se ni in ni hotela posrečiti ... Vsak začetek je težak!

 

Special - 'Making of ...' Nr.3

Kako izgleda, če kloniraš Sama Sebastiana...

 

Special - 'Making of ...' Nr.4

Včasih si je čakanje na goste treba malce popestriti. Ekipi Šestega čuta na snemanjih nikoli ni bilo dolgčas. Pokukajte v zakulisje snemanja z Janom Plestenjakom, Petrom Grašom in Modrijani.

Zakaj najeti čarodeja Sama Sebastiana?

- Devet mednarodnih nagrad strokovnih žirij priča o kvaliteti.

- Dolgoletne izkušnje izobraževanj in nastopanj doma in v tujini.

- Program prilagojen starosti gledalcev.

- Konkurenčne cene.

- Zanesljiv, urejen in točen.

- Z najemom čarovnika Sama Sebastiana bo vaš dogodek uspešen, vi pa boste brez skrbi.

- Garancija na zadovoljstvo, sicer PLAČILO NI POTREBNO!


Pridruži se na FB