"Hvala za še eno čudovito predstavo! Bilo je polno smeha in zabave za velike in male! Upam, da se vidimo spet prihodnje leto!"

Ana Kerin, Sindikat Vrhovnega sodišča v Ljubljani

O meni

Čarovnija me je nagovorila že, ko sem bil še majhen otrok. Pri svojih štirinajstih letih sem prvič stal na odru Lutkovnega gledališča Maribor in nastopal pred polno dvorano prijateljev in sorodnikov. Deset let pozneje sem spoznal, da bo uprizarjanje čarobnih predstav moja poklicna pot, saj je to edini pravi ogenj v meni, tista edina strast, ki me spremlja že vse od malih nog. In vse od takrat potujem po svetu ter uprizarjam takšne in drugačne čarobne predstave, nekatere tudi v sodelovanju z drugimi umetniki, večinoma pa sam. Tako je čarovnija postala moj način življenja.

V šestnajstih letih dosedanje poklicne poti sem imel priložnost spoznati številne tuje poklicne čarodeje svetovnega kova, od katerih sem se veliko naučil, še danes se aktivno izobražujem na magični kongresih v tujini ter tudi na svojih gostovanjih, saj si želim, da bi bil v svojem delu resnično dober ter da bi vsak, ki naroči mojo predstavo, doživel nepozabno izkušnjo.

Do sedaj sem prejel devet mednarodnih priznanj in nagrad (glej REFERENCE), kar mi pomeni potrditev mojega dosedanjega ustvarjanja ter mi govori, da sem na pravi poti. Gostoval sem v dvanajstih državah in do sedaj v svoji karieri nastopal približno 3000 krat. A vendar je vsak nastop posebno, drugačno doživetje. Če želite svoj dogodek ali prireditev požlahtiti s čarovnijo, potem me čimprej kontaktirajte, saj vas bom z veseljem obiskal oz. vam svetoval pri izbiri najprimernejšega programa za vrsto vašega dogodka.

"Sam Sebastianov dar mu omogoča, da v prostoru ustvari čarobno vzdušje, gledalce pa popelje v svet iluzionizma. Je profesionalen in korekten pri svojem delu ter se zlahko prilagodi potrebam naročnika."

Nina Valentinčič - vodja marketinga v Casinoju Riviera d.d.

Zakaj najeti čarodeja Sama Sebastiana?

- Devet mednarodnih nagrad strokovnih žirij priča o kvaliteti.

- Dolgoletne izkušnje izobraževanj in nastopanj doma in v tujini.

- Program prilagojen starosti gledalcev.

- Konkurenčne cene.

- Zanesljiv, urejen in točen.

- Z najemom čarovnika Sama Sebastiana bo vaš dogodek uspešen, vi pa boste brez skrbi.

- Garancija na zadovoljstvo, sicer PLAČILO NI POTREBNO!


Pridruži se na FB


Vpiši svoje ime in e-pošto ter se kar takoj nauči čarovniškega trika! Brezplačno!

* obvezna polja