"Predstava je bila zelo zabavna, otroci so sproščeno sodelovali, vzdušje je bilo popolno! Zelo priporočam vsem!"

Barbara, Narodni dom Celje

Čarovnik Sam Sebastian - Miklavž, Božiček in dedek Mraz!

Pozdravljeni na uradni internetni strani Božička, dedka Mraza in Miklavža! Ali tudi vi iščete svojega Božička, dedka Mraza ali Miklavža? Potem ste na pravem naslovu! Naše podjetje ČAROBNI ODER je specializirano za tovrstne čarobne animacije! Z najemom našega Božička, dedka Mraza ali Miklavža bo postala vaša prireditev resnično čarobna!

"Predstava je bila ODLIČNA! Uživali smo vsi, veliki in mali. Ne glede na to, da ste nas zabavali že drugič, je bilo nepozabno!"

Romana, Univerza v Mariboru

 

 

Kaj nas dela drugačne od konkurence?

Predvsem izkušnje, čudoviti - ročno izdelani kostumi, profesionalnost ter vrhunska izvedba!

Glede na to, da je v mesecu decembru Miklavž, Božiček in dedek Mraz zelo zaseden, vam priporočamo, da čimprej pokličete ali preverite prost termin! Naročila za obisk Božička, dedka Mraza in Miklavža se začnejo že v septembru in kaj hitro se zgodi, da sredi novembra dobri možje nimajo več prostih terminov za obisk pri vas! Zato nas kontaktirajte zdaj in si rezervirajte svoj termin še danes!

Za vse ostalo, sploh pa za kvalitetno izvedbo bomo poskrbeli mi!

Naročite lahko Božička, dedka Mraza, Miklavža ali pa ZELO UGODEN ANIMACIJSKI PAKET:

BOŽIČEK, DEDEK MRAZ ALI MIKLAVŽ IN ČARODEJ SAM SEBASTIAN.

Ob obisku Božička, dedka Mraza ali Miklavža vam nudimo tudi čarobno animacijo ob pričakovanju tega posebnega gosta!

Čarovniška predstava TAKE PRAZNIČNE, v izvedbi čarodeja Sama Sebastiana je tematsko prilagojena veselemu decembrskemu vzdušju, v kateri ne manjkajo smrečica, darila in smešna zmešnjava interaktivnih osupljivih čarovnij, ob katerih se zabavajo vsi! Predstava doda tisto piko na i, s katero postane obisk Božička, dedka Mraza ali Miklavža zares čaroben in nepozaben! Zagotavljamo vam, da boste vi in vaši otroci ta veseli dogodek še dolgo pomnili!

Animacjio na decembrskih prireditvah so nam do sedaj zaupala že številna majhna in velika podjetja, vrtci, šole, knjižnice, občine in trgovski centri! Vsako leto imamo vse termine razprodane, zato ne odlašajte z rezervacijo svojega termina!

 

 

"Nad nastopom so bili vidno navdušeni tako mlajši kot tudi starejši otroci! Veliko čarovnij je bilo takšnih, da smo vsi ostali brez besed.

Osnovna šola Sv. Jurij ob Ščavnici

 

Predstava traja od 20 - 40 minut (po dogovoru) in stopnjuje vzdušje do obiska Božička, dedka Mraza ali Miklavža!

Z naročilom cenovno ugodnega animacijskega paketa BOŽIČEK, DEDEK MRAZ ali MIKLAVŽ IN ČARODEJ SAM SEBASTIAN rešite vse potrebno v zvezi z organizacijo in izvedbo vašega decembrskega dogodka! Kontaktirajte nas za rezervacijo in se rešite vseh skrbi, saj bomo mi poskrbeli za vse ostalo!

V paket spada:

- OBISK BOŽIČKA, DEDKA MRAZA ali MIKLAVŽA (V bogatem in kvalitetnem kostumu, s trebuščkom in s potrebnim prijaznim baritonom, katerega lastnik je izkušeni umetnik, ki mu vsakoletna pretvorba v tega decembrskega dobrega moža ni tuja!)

- PREDSTAVA "TAKE PRAZNIČNE" V IZVEDBI ČARODEJA SAMA SEBASTIANA

- SCENOGRAFIJA (ozadje, darila in smrečica so del čarobne predstave "TAKE PRAZNIČNE")

- OZVOČENJE

Dolžina animacije:

Lahko se prilagodimo potrebam vašega dogodka, načeloma pa glede na izkušnje priporočamo približno 30 minutno predstavo TAKE PRAZNIČNE s čarodejem SAMOM SEBASTIANOM in sodelujočimi otroci. Obisk BOŽIČKA, DEDKA MRAZA ali MIKLAVŽA in njegov animacijski program traja potem še približno 10 minut, nakar sledi obdarovanje otrok.

Glede na izkušnje lahko rečemo, da je optimalni čas celotnega dogodka približno 60 minut.

Če si tudi vi želite, da bo vaša letošnja decembrska prireditev z Božičkom, dedkom Mrazom ali Miklavžem RESNIČNO ČAROBNA in v vseh pogledih uspešna, potem ne odlašajte in nas kontaktirajte še danes!

 

"Hvala za še eno čudovito predstavo! Bilo je polno smeha in zabave za velike in male! Upam, da se vidimo spet prihodnje leto!"

Ana Kerin, Sindikat Vrhovnega sodišča v Ljubljani

 


Ostala ponudba za otroško občinstvo

 

Čarodej Sam Sebastian na rojstnodnevni zabavi

Če organizirate zabavo za rojstni dan vašega otroka, lahko ekskluzivno naročite čarodeja Sama Sebastiana, ki vas bo osebno obiskal na domu, dvorani ali v gostišču ter vašemu otroku in vsem povabljencem pričaral nepozaben čarobni rojstni dan! Takšnega darila vaš otrok ne bo nikoli pozabil! Primerno za starost od 4. leta dalje.

BERI VEČ

Čarovniška predstava v vrtcu

Za predšolske otroke ima čarodej Sam Sebastian pripravljene prav posebne vzgojne zabavne predstave, v katerih naše najmlajše skozi igro in čarovnijo ozavešča o pravilni higieni zob, o prijateljstvu ter jih spodbuja k branju knjig.

BERI VEČ

Čarovniška predstava v šoli

Čarovnik Sam Sebastian lahko nastopi za prvo, drugo in tretjo triado osnovnih šol ter tudi za srednje šole ali dijaške domove. Predstave so posebej prilagojene starosti otrok. Kjerkoli je čarodej Sam Sebastian do sedaj gostoval, so bili učenci in učitelji naravnost navdušeni!

BERI VEČ

Čarovnik Sam Sebastian v knjižnici

Čarovnik Sam Sebastian ima posebej za knjižnice pripravljeno zanimivo čarovniško predstavo VELIKE KNJIGE, v kateri naše najmlajše spodbuja k branju.

BERI VEČ

Čarobni cirkus na pustni prireditvi

Ni pravega pustnega rajanja brez čarovniške predstave! Čarodej Sam Sebastian ima posebej za to priložnost pripravljeno zabavno interaktivno predstavo TAKE PUSTNE, ki je preplet plesa, smeha ter osupljivih čarovniških in žonglerskih cirkuških veščin.

BERI VEČ

Magični Halloween

V zadnjih letih so tudi pri nas popularne Halloween zabave. Čarovnik Sam Sebastian je za pogumne pripravil zabavno tematsko Halloween predstavo, v kateri bodo otroci spoznali, da je strah votel, okoli pa ga nič ni. Čarovniški napoji, uroki, gnojne bradavice in pajki - srh, gravž in veliko smeha za vse majhne čarovnice in čarovnike!

BERI VEČ

Sam Sebastianov ognjeni show "PYROMAGICA!"

Ko pade mrak vam čarovnik Sam Sebastian lahko pričara magični ognjeni spektakel. Hudomušno, magično in osupljivo!

BERI VEČ

Magična animacija na hoduljah

Čarovnik Sam Sebastian včasih spije čarobni napoj in zraste v tri metre visokega velikana! Nato obišče sejme, nakupovalne centre, razne otvoritve ali pustna rajanja in animira obiskovalce s čaranjem, žongliranjem ali z izdelovanjem figuric iz pisanih balonov.

BERI VEČ

Show program v nakupovalnih centrih

Če v vašem trgovskem ali kino centru praznujete obletnico ali praznik vam lahko Sam Sebastian organizira in izvede celotno prireditev, najsi bo vaša prireditev namenjena otrokom ali odraslim. Animacijski programi, ki lahko vključujejo tudi več nastopajočih, so zelo atraktivni in se vsebinsko lahko prilagodijo tematiki vašega dogodka.

BERI VEČ

Žonglerske ustvarjalne delavnice

Primerno za številne otroške prireditve, festivale, sejme. Vaši obiskovalci se bodo lahko naučili osnov žongliranja z žogicami, keglji, krožniki, trakovi, hoje s hoduljami in ostalih cirkuških veščin!

BERI VEČ

Zakaj najeti čarodeja Sama Sebastiana?

- Devet mednarodnih nagrad strokovnih žirij priča o kvaliteti.

- Dolgoletne izkušnje izobraževanj in nastopanj doma in v tujini.

- Program prilagojen starosti gledalcev.

- Konkurenčne cene.

- Zanesljiv, urejen in točen.

- Z najemom čarovnika Sama Sebastiana bo vaš dogodek uspešen, vi pa boste brez skrbi.

- Garancija na zadovoljstvo, sicer PLAČILO NI POTREBNO!


Pridruži se na FB


Vpiši svoje ime in e-pošto ter se kar takoj nauči čarovniškega trika! Brezplačno!

* obvezna polja