"Zelo igrivo, očarljivo, polno presenečenj, skratka - nepozabno! Hvala za vse!"

Barbara, Zreče

Čarovnik Sam Sebastian v knjižnici

Čarovnik Sam Sebastian ima posebej za knjižnice pripravljeno zanimivo čarovniško predstavo KNJIGE VELIKANKE, v kateri naše najmlajše spodbuja k branju.

 

"Bilo je krasno. Če otroci vriskajo pri predstavi čarodeja v takih časih, potem smo lahko starši pomirjeni in veseli. Priporočam!"

Jože P., Ljubljana


Ostala ponudba za otroško občinstvo

 

Čarodej Sam Sebastian na rojstnodnevni zabavi

Če organizirate zabavo za rojstni dan vašega otroka, lahko ekskluzivno naročite čarodeja Sama Sebastiana, ki vas bo osebno obiskal na domu, dvorani ali v gostišču ter vašemu otroku in vsem povabljencem pričaral nepozaben čarobni rojstni dan! Takšnega darila vaš otrok ne bo nikoli pozabil! Primerno za starost od 4. leta dalje.

BERI VEČ

Čarovniška predstava v vrtcu

Za predšolske otroke ima čarodej Sam Sebastian pripravljene prav posebne vzgojne zabavne predstave, v katerih naše najmlajše skozi igro in čarovnijo ozavešča o pravilni higieni zob, o prijateljstvu ter jih spodbuja k branju knjig.

BERI VEČ

Čarovniška predstava v šoli

Čarovnik Sam Sebastian lahko nastopi za prvo, drugo in tretjo triado osnovnih šol ter tudi za srednje šole ali dijaške domove. Predstave so posebej prilagojene starosti otrok. Kjerkoli je čarodej Sam Sebastian do sedaj gostoval, so bili učenci in učitelji naravnost navdušeni!

BERI VEČ

Čarobni cirkus na pustni prireditvi

Ni pravega pustnega rajanja brez čarovniške predstave! Čarodej Sam Sebastian ima posebej za to priložnost pripravljeno zabavno interaktivno predstavo TAKE PUSTNE, ki je preplet plesa, smeha ter osupljivih čarovniških in žonglerskih cirkuških veščin.

BERI VEČ

Magični Halloween

V zadnjih letih so tudi pri nas popularne Halloween zabave. Čarovnik Sam Sebastian je za pogumne pripravil zabavno tematsko Halloween predstavo, v kateri bodo otroci spoznali, da je strah votel, okoli pa ga nič ni. Čarovniški napoji, uroki, gnojne bradavice in pajki - srh, gravž in veliko smeha za vse majhne čarovnice in čarovnike!

BERI VEČ

Veseli december in Miklavž, Božiček, Dedek Mraz

Ko pride veseli December, nas obiščejo dobri možje Miklavž, Božiček in dedek Mraz. V pričakovanju njihovega obiska nam čarodej Sam Sebastian v zabavni praznični čarovniški predstavi TAKE PRAZNIČNE pokaže, kaj vse se skriva v praznem dimniku in kako vse lahko okrasiš smrečico. Pri čarovniku Samu Sebastianu lahko Božička ali dedka Mraza tudi naročite! Primerno za občinske prireditve in podjetja.

BERI VEČ

Sam Sebastianov ognjeni show "PYROMAGICA!"

Ko pade mrak vam čarovnik Sam Sebastian lahko pričara magični ognjeni spektakel. Hudomušno, magično in osupljivo!

BERI VEČ

Magična animacija na hoduljah

Čarovnik Sam Sebastian včasih spije čarobni napoj in zraste v tri metre visokega velikana! Nato obišče sejme, nakupovalne centre, razne otvoritve ali pustna rajanja in animira obiskovalce s čaranjem, žongliranjem ali z izdelovanjem figuric iz pisanih balonov.

BERI VEČ

Show program v nakupovalnih centrih

Če v vašem trgovskem ali kino centru praznujete obletnico ali praznik vam lahko Sam Sebastian organizira in izvede celotno prireditev, najsi bo vaša prireditev namenjena otrokom ali odraslim. Animacijski programi, ki lahko vključujejo tudi več nastopajočih, so zelo atraktivni in se vsebinsko lahko prilagodijo tematiki vašega dogodka.

BERI VEČ

Žonglerske ustvarjalne delavnice

Primerno za številne otroške prireditve, festivale, sejme. Vaši obiskovalci se bodo lahko naučili osnov žongliranja z žogicami, keglji, krožniki, trakovi, hoje s hoduljami in ostalih cirkuških veščin!

BERI VEČ

Zakaj najeti čarodeja Sama Sebastiana?

- Devet mednarodnih nagrad strokovnih žirij priča o kvaliteti.

- Dolgoletne izkušnje izobraževanj in nastopanj doma in v tujini.

- Program prilagojen starosti gledalcev.

- Konkurenčne cene.

- Zanesljiv, urejen in točen.

- Z najemom čarovnika Sama Sebastiana bo vaš dogodek uspešen, vi pa boste brez skrbi.

- Garancija na zadovoljstvo, sicer PLAČILO NI POTREBNO!


Pridruži se na FB


Vpiši svoje ime in e-pošto ter se kar takoj nauči čarovniškega trika! Brezplačno!

* obvezna polja