"On different occasions to different audiences, Sam Sebastian exceeded expectations and fascinated all.

A professional and adaptable approach with attention to performance requirements. Highly recommended!"

Valerie Lovšin, PR & Marketing manager, STN d.o.o.

Ognjeni show

Čarovnik Sam Sebastian je eden prvih, ki so v Sloveniji ponujali ognjene showe. V solo ali v skupini z več ognjenimi artisti, lahko s spektakularnim ognjenim nastopom doda piko na i vaši prireditvi in ji doda pridih svečanosti. Nastop je primeren tako za zaprte kot odprte prostore. Najamete ga lahko za privat dogodek (poroka, obletnica, rojstni dan), kot tudi za posebni dogodek v vašem podjetju.

 

Zakaj najeti čarodeja na vaši zabavi?

Razvedrilni program je eden najpomembnejših vidikov poslovnega dogodka - je razlika med povprečnim in resnično nepozabnim! Samo najboljši animatorji so sposobni napraviti vaš poslovni dogodek nepozaben in čarodej ter mentalist Sam Sebastian ima s tem dolgoletne izkušnje! V zadnjih petnajstih letih je nastopal za različna podjetja na konferencah, sejmih, otvoritvah in zabavah, očaral je tudi že številne znane obraze. Je profesionalen, talentiran in izkušen. Je garancija za uspešno razvedrilo na vašem dogodku.

 

Oglejte si video

Vabljeni v čarobni ognjeni svet čarovnika Sama Sebastiana. V pričujočem kratkem video posnetku si lahko ogledate nekaj utrinkov iz ognjenega solo nastopa "PYROMAGICA!"

"Sam Sebastian je bil prava odločitev, ker je povezal udeležence in jih zabaval pred, med in po konferenci. Njegov program je bil prava atrakcija in veliko udeležencev ga je pohvalilo tudi v anketnih vprašalnikih. Zdaj ga z veseljem priporočamo vsem našim strankam, ki organizirajo z nami poslovne dogodke."

Vera Dobravec, VERSUS - organizacija poslovnih dogodkov


 

Ostala ponudba za odrasle

 

Čarovnik Sam Sebastian na poroki

Napravite svojo poroko spektakularno, uspešno in edinstveno doživetje za vaše prijatelje in družino! Podarite svojim gostom čarobno animacijo, ki jim bo čudovit in nepozaben spomin na vaš poročni dan. Ki je bil drugačen od ostalih. Sam Sebastian bo vaše goste osupnil, nasmejal in sprostil. Idealno za 'razbijanje ledu'.

BERI VEČ

Čarovnik Sam Sebastian na zabavi

Čarodej na zabavi lahko pusti močan vtis in je pogosto eden najbolj nepozabnih aspektov zabave. Čarodej Sam Sebastian že deset let navdušuje goste na različnih zabavah, pa naj gre za ples, banket, aperitiv sprejem, hišno ali vrtno zabavo, okroglo obletnico ali poslovno zabavo v kravatah.

BERI VEČ

Čarovnik Sam Sebastian za podjetja

Organizirate poslovni dogodek v vašem podjetju in potrebujete učinkovit razvedrilni program? Potem ste na pravem naslovu. Najsi gre za praznovanje obletnice s sodelavci, večerjo s potencialnimi novimi strankami, launch novega proizvoda, sejemsko predstavitev ali veliko poslovno konferenco, Sam Sebastian vam zagotavlja profesionalno in vrhunsko magično razvedrilo, ki bo strankam zagotovo ostala v spominu.

BERI VEČ

Promocijski video

Vabljeni v čarobni svet čarovnika Sama Sebastiana. V pričujočem kratkem video posnetku si lahko ogledate nekaj utrinkov iz magične Tv oddaje Šesti čut.

 

Reference

Čarovnik Sam Sebastian je do sedaj sodeloval s številnimi uglednimi podjetji. Animacijo na svojih dogodkih so mu med drugim zaupali že:

Zakaj najeti čarodeja Sama Sebastiana?

- Devet mednarodnih nagrad strokovnih žirij priča o kvaliteti.

- Dolgoletne izkušnje izobraževanj in nastopanj doma in v tujini.

- Program prilagojen starosti gledalcev.

- Konkurenčne cene.

- Zanesljiv, urejen in točen.

- Z najemom čarovnika Sama Sebastiana bo vaš dogodek uspešen, vi pa boste brez skrbi.

- Garancija na zadovoljstvo, sicer PLAČILO NI POTREBNO!


Pridruži se na FB