"Hvala za še eno čudovito predstavo! Bilo je polno smeha in zabave za velike in male! Upam, da se vidimo spet prihodnje leto!"

Ana Kerin, Sindikat Vrhovnega sodišča v Ljubljani

Čarodej Sam Sebastian na poroki

Napravite svojo poroko spektakularno, uspešno in edinstveno doživetje za vaše prijatelje in družino! Podarite svojim gostom čarobno animacijo, ki jim bo čudovit in nepozaben spomin na vaš poročni dan. Ki je bil drugačen od ostalih. Sam Sebastian bo vaše goste osupnil, nasmejal in sprostil. Idealno za 'razbijanje ledu'.

BERI VEČ

Čarodej Sam Sebastian na zabavi

Čarodej na zabavi lahko pusti močan vtis in je pogosto eden najbolj nepozabnih aspektov zabave.

Čarodej Sam Sebastian že deset let navdušuje goste na različnih zabavah, pa naj gre za ples, banket, aperitiv sprejem, hišno ali vrtno zabavo, okroglo obletnico ali poslovno zabavo v kravatah.

BERI VEČ

Čarovnik Sam Sebastian za podjetja

Organizirate poslovni dogodek v vašem podjetju in potrebujete učinkovit razvedrilni program? Potem ste na pravem naslovu. Najsi gre za praznovanje obletnice s sodelavci, večerjo s potencialnimi novimi strankami, launch novega proizvoda, sejemsko predstavitev ali veliko poslovno konferenco, Sam Sebastian vam zagotavlja profesionalno in vrhunsko magično razvedrilo, ki bo strankam zagotovo ostala v spominu.

BERI VEČ

Ognjeni show

Čarovnik Sam Sebastian je eden prvih, ki so v Sloveniji ponujali ognjene showe za različne svečane priložnosti, tako za privat družbe, kot za posebne dogodke velikih uglednih podjetij. Lahko vam ponudi solo nastop ali pa v skupini z več drugimi ognjenimi artisti. Ognjeni show zagotovo doda piko na i vašemu dogodku in mu doda pridih svečanosti. Vroče, osupljivo, spektakularno!

BERI VEČ

 

Vrhunski showi za podjetja ali privat dogodke

Če želite dodati vaši poslovni prireditvi ali osebni obletnici čarobno piko na i, ne iščite več dalje, saj ste na pravem naslovu!

 

Promocijski video

Vabljeni v čarobni svet čarovnika Sama Sebastiana. V pričujočem kratkem video posnetku si lahko ogledate nekaj utrinkov iz magične Tv oddaje Šesti čut.

 

Reference

Čarovnik Sam Sebastian je do sedaj sodeloval s številnimi uglednimi podjetji. Animacijo na svojih dogodkih so mu med drugim zaupali že:

Zakaj najeti čarodeja Sama Sebastiana?

- Devet mednarodnih nagrad strokovnih žirij priča o kvaliteti.

- Dolgoletne izkušnje izobraževanj in nastopanj doma in v tujini.

- Program prilagojen starosti gledalcev.

- Konkurenčne cene.

- Zanesljiv, urejen in točen.

- Z najemom čarovnika Sama Sebastiana bo vaš dogodek uspešen, vi pa boste brez skrbi.

- Garancija na zadovoljstvo, sicer PLAČILO NI POTREBNO!


Pridruži se na FB